Név: Szabóné Berecz Krisztina
Becenév: Kriszta

Mezszám: 4

Bemutatkozás: 2004 óta élek Erdőkertesen. Vegyésztechnikus végzettségemmel Veresegyházon dolgozom. A focicsapatnak az alakulás óta tagja vagyok. Hobbinak indult, sport lett belőle! Eleinte 2 gyermekkel, majd 2007 júniusától 3 gyermekkel büszkélkedhetek. Néha nagyon nehéz összeegyeztetni a focit a srácokkal, de mindent megteszek, hogy ott lehessek az edzéseken, meccseken.

Név:Bodor Marianna

Becenév: Huncutka

Mezszám: 13

Bemutatkozás: 4 éve élek Erdőkertesen a 2 fiammal. A sport mindig nagy szerepet töltött be az életemben.
Mindenféle sportágat szeretek és ki is próbáltam sok mindent. A sportnak köszönhetően az eddigi barátaim mellé folyamatosan új ismeretségekre és barátokra lelek. Ezenkivül imádom a fiaimat akik tök jó fejek, és szerintem ők is ezt gondolják rólam.Amúgy mindent szeretek ami az élettel kapcsolatos szerintem tudni kell élvezni az életet. Hobbim a vezetés és újabban megint szeretek  suliba járni.

 

Név: Bajnok Andrea

Becenév: Andi

Mezszám: 10

Bemutatkozás: 39 éves vagyok, Veresegyházon élek két gyermekemmel, 15 éves Alexandra lányommal és 12 éves Norbert fiammal. 6 éves korom óta sportolok versenyszerűen. Mindig is nagyon komolyan vettem és nagyon fontos volt számomra a sport és annak szeretete, tisztelete, hiszen ez tanított meg az önfegyelemre és a kitartásra. Szabadidőmben gyermekeimmel sportolunk együtt, úszás, futás, biciklizés és a kicsivel az elmaradhatatlan foci. Maximalista ember vagyok, aki mindig eléri az elé kitűzött célt.
Szociálismunkás végzettségem van, sérült emberekkel foglalkozom, akik számára a szabadidő hasznos eltöltésére foglalkozásokat, programokat szervezek Erdőkertesen. Sok szál köt Erdőkerteshez, többek között az is, hogy ehhez a remek csapathoz tartozhatok.

 

Név: Szimler Anett
Becenév: Anett

Mezszám: -

Bemutatkozás: Szimler Anett vagyok, idén 36 éves, 1 éve fóti lakos ( pesti
kivándorló ), és vállalkozó, most itt nyitottam fotóstudiót. A
hétköznapok rohangálással telnek, a hétvégék esküvővel, ezt
szakítom meg kedden és pénteken focinak álcázott partizással a
csajokkal :)

 

Név: Szőllősi Boglárka
Becenév: Bogi, Boci

Mezszám: 3

Bemutatkozás: Sziasztok Bogi vagyok.Szeretek focizni, lovagolni, sportolni.Főként a téli sportokat szeretem pl:síelés,snowboardozás,korizás,stb..A másik szenvedélyem az állatok.2 kutyám,1macskám, 1hörcsögöm van.:DNagyon szeretem a Virágszálakat és a velük eltöltött időket,bulikat.Ha hibám van vagy észreveszek/vesztek valamit amit rosszul csinálok akkor szóljatok és én igyeszem kijavítani.

 

Név: Zagyi Krisztina
Becenév:
Kriszta

Mezszám: 17

Bemutatkozás: Sokáig laktam Veresen azután elköltöztünk de a munka még ideköt.Szeretem az összes labdajátékot és különösen a focit ezért csatlakoztam az erdőkertesi csapathoz ahol nagyon jól érzem magam.Szabad perceimet leginkább dobolással és a zenekarom építgetésével töltöm.


Név: Iván Andrea
Becenév: Andi

Mezszám:5

Bemutatkozás:15 éve élek Erdőkertesen a 3 fiammal és az édesapjukkal.
 A sport mindig része volt az életemnek, de a női focicsapat megalakúlása óta a focizás lett a kedvenc időtöltésem. Jó hangulatú kellemes edzéseinken jól érzem magam és a mecseinken is.
Kevés szabadidőmben olvasni szoktam, vagy tévét nézni, de leginkább kirándulni, együtt lenni a családommal.

 

Név: Kis Krisztina
Becenév: Kriszti

Mezszám: 7

Bemutatkozás: 8 éve költöztem Erdőkertesre a férjemmel, és a most már ,10 éves nagyfiammal.
35 éves vagyok, ingatlanközvetítéssel foglakozom. Nagyon szeretek magam köré gyűjteni olyan embereket, akik szeretnek, és viszonzásul , minden tőlem telhetőt megteszek értük. Életformámmá vált a foci, és a mozgás , ami az egész családom számára nagy szerepet játszik a mindennapokban. Szerencsés embernek mondhatom magam, mert nagyon sok barátot tudhatok magaménak, mert egészségesek a szeretteim, és mert a gyermekkori álmaim már teljesültek:kis házikó, szerető társ, egészséges gyerkőc.Kikapcsolódásként a  focit, a TV-t, és a baráti összejöveteleket szeretem.

 

Név: Ardai Dalma
Becenév: Dalma

Mezszám: 6

Bemutatkozás: 16 éves vagyok, a váci Madách Imre Gimnázium olasz tagozatára járok. Van egy 14 éves öcsém, akivel szabadidőmben focizok. Majdnem minden szabadidőm a barátaimról és a fociról szól. Erdőkertesen lakom már lassan 10 éve. Általában kedves és aranyos vagyok, de azért  ne próbálj meg felidegesíteni...na jó ez csak vicc volt. Ha nem is bármiben, de sokmindenben benne vagyok . Felismerem a hibáimat, de gyakran rosszul oldom meg, vagyis ezen még csiszolnom kell, de egyszer csak jó lesz.

 

Név: Fodor Marietta
Becenév: Macsi

Mezszám: 8

Bemutatkozás: Macsi vagyok 16 éves, Fóton lakom, mindenem a foci. Nagyon szeretem a csapatot és az edzőnket. Jelenleg egy pesti gimnáziumban tanulok biológia tagozaton. Szeretem a természetet. Van három kutyám - felelősség gyakorlás gyanánt - őket igyekszem rendszeresen sétáltatni. Szeretek még nagyokat bulizni a csapattal vagy barátnőkkel. Optimista vagyok, de felismerem a hibáim és próbálom orvosolni.

Név:Szajda Erzsébet

Becenév: Erzsi

Mezszám: 1-

 

Név: Szlivona Judit

Becenév: Judit

Mezszám:  -

 

Név: Juhász Katalin
Becenév:
Kati

Mezszám: 12

Név: Terdik Brigitta

Becenév: Brigi

Mezszám:  -

 

név-, -krekás -vivien

Becenév: Vivi

Mezszám:  -

Név: Lődörné Ibolya

Becenév: Ibolya

Mezszám: 11

Név: Petrovszki Zsuzsa

Becenév: Zsu

Mezszám: 2

 

Név:Mészárosné Zsóka
Becenév: Zsóka

Mezszám: -

Egyebek
Naptár