Kartali kupa avagy a VIII. Regionális Női Teremlabdarúgó  Bajnokság  (negyedik forduló)

2010. február 20. Aszód

Ez  a forduló nem volt sikeres, sőt nagyon rosszl ment. Annyira rákészültünk, hogy a végén rendesen kikaptunk. Kartal 7:0-ra vert meg minket, amiért gratulálunk, gyönyörű gólokat csavart megint  a hálónkba. Veresegyházzal játszottuk a következő meccsünket az elején kaptunk egy gólt majd gyorsan sikerült egyenlítenünk, hamar átvettük a vezetést 3:1re így vertek meg végül 4:1re. Mint említettem nagyon nem nevezhető sikeresnek ez az  eredmény, de mi vagyunk a virágszálak és képesek vagyunk feljebb tornászni magunkat. Úgyhogy mégtöbb szurkolást és jókívánságot szeretnénk kérni a következő sikereink érdekében. Akik eddig is szurkoltak azoknak köszönjük és elnézést a botlásért.

Kartali kupa avagy a VIII. Regionális Női Teremlabdarúgó  Bajnokság  (harmadik forduló)

2010. február 13. Aszód

A harmadik fordulóra büszkék vagyunk. Sokan voltunk, de szükség volt ekkora létszámra. Két meccsünk volt egymás után, így jól jöttek a cserék. Az első meccset Érsekvadkerttel játszottuk, és mint általában az eredmény kettő-kettő lett. Sokáig tartottuk az a vezetést, de a végén az az egy gól sajnos igen szerencsétlenül, de bejött. Utána Gödőllővel játszottunk és nyertünk 2:1re. Következő hétvégén ( február 20. - szombat ) Veresegyházzal és Kartallal játszunk.Köszönjük a lelkesítést a szurkolóinknak. Képek az utolsó fordulóról az alábbi linken találhatóak:

 

Kartali kupa avagy a VIII. Regionális Női Teremlabdarúgó  Bajnokság  (második forduló)

2010. január 23. Aszód

Az első fordulóról annyit, hogy Forrá SE II. megvertük, Érsekvadkerttel döntetlent játszottunk. A második fordulóban Gödőllő megvert minket (7:1), de Kartal második csapatát megint megvertük most 8:1 lett az eredmény. A harmadik fordulóról hírek később, a második fordulóról képeket az alábbi linkre kattintva érhetőek el:

http://gallery.site.hu/u/Bogyo_foto/foci201001/DSC08123.JPG.html

Köszönet a képekért Szimler Anettnek. ( www.szimler.hu )

Kartali kupa avagy a VIII. Regionális Női Teremlabdarúgó  Bajnokság  (első forduló)

2010. január 02. Aszód

A torna a Aszódon, Csengey úti általános iskolában kerül megrendezésre.

Nevezett csapatok: 

"A" csoport

   Budapest Bank

                              Veresegyház

                              Kerepes

                              Forrás SE I. Kartal

   Csömör

 "B" csoport

   Gödöllő

   Erdőkertes

                              Forrás SE II. Kartal

                              Érsekvadkert

                              Pusztamonostor

 

11.00-11.32 Erdőkertes - Forrás SE II.

Érsekvadkert - Pusztamonostor
Gödöllő - Forrás SE II.

12.45-13.17 Erdőkertes - Érsekvadkert

Gödöllő - Pusztamonostor

Természetesen ide is szeretettel várjuk a szurkolókat, ezután a Virágszálaik január 23-án játszanak ugyanitt.

 

 

 Karácsonyi kupa

december 29. Erdőkertes

A kupa idén is sikeres volt mind a nézők mind a csapatok körében, egy-két apróságot leszámítva a torna gördülékenyen zajlott. Délelőtt a kis focista csemeték mérték össze tudásuk, délután a hölgyek, majd késő délután az öregfiainkért szurkolhattak az kellően kitartóak. A női foci csapatok közül Kartal vitte az első címet mi a hatodikok lettünk. Köszönjük a résztvevő csapatoknak Bakonynánának, Diósjenőnek, Érsekvadkertnek, Kartalnak és Veresegyházának a részvételt és szeretettel várjuk őket 2010-ben is.

 

Íme itt az új hír: Az idei Karácsonyi Kupa Erdőkertesen

december 29.

Hosszas eszemcserék után végre megvan a bűvös időpont : december 29. Helyszín: az erdőkertesi Neumann János Általános Iskola tornaterme.

  • 13.00 kezdés
  • 4+1 játékos
  • csak lányok
  • helyszíni nevezés
  • helyszíni sorsolás
  • helyszíni játékvezetés
  • helyszíni büfé biztosítása
  • helyszíni tantermek biztosítása az átöltözéshez
  • helyszíni drukkolás más csapatoknak a bordásfalról, és a radiátorokról
  • díjazás meglepetés(meglepetés ha lesz díjazás-hi-hi-hi)

Nevezési díj 4000Ft. Reméljük lesz elég szurkolónk tehát kedves nénik bácsik idősek és fiatalok foci kedvelők vagy csak szimplán társaságra vágyók szeretettel meghívunk titeket az idei karácsonyi kupára gyertek el és érezzétek jól magatokat!

Plusz információ: A Kartali kupa januárban kezdődik, így arról hírek később.

Hatvan

október 23-24

Mint már említettem Hatvan mindig hívott minket játszani most végre elmentünk és nagyon sok élménnyel és még éremmel is gazdagodtunk. Végre megvan az első érmünk, aminek nagyon örülünk és nagyon köszönjük. Első nap lányok ellen játszottunk ( Hatvan, Kartal, Veres ) A hazai csapat a negyedik lett. Mi lettünk a harmadikok, majd Veres a második és természetesen Kartal az első helyen végzett. Másnap emberhiány miatt - ami úgy néz ki ilyen nagy létszámnál is megjelenik- úgy nézett ki nem megyünk aztán összeszedtünk pont elég embert. Szombaton csere nélkül léptünk pályára, vegyes- és  fiú csapatok ellen játszottunk. Ez a nap elég sikertelenül zárult, de örültünk  hiszen jó csapatokat ismerhettünk meg. Köszönjük, hogy részt vehettünk.

 Edzések

2009.10.28.

Erdőkertesi iskola tornatermében,  kedden 17.45-19.30, és pénteken 17.45-19.30. Őszi szünet alatt jó időben a pályán vagyunk.

Hatvan

október 23.

Hatvan már régóta hív minket játszani, csak valamiért sosem megyünk el. Például: emberhiány, szerencsére mostanában ilyen gondjaink nem akadnak, így bátran mertük vállalni a jelentkezést Hatvan meghívására. Sportszerű és vidám meccseket remélünk. Nagyon várjuk az új csapatokkal való találkozást. Köszönjük a meghívást!

 Börzsönyi kupa  (hetedik VÉGSŐ forduló)

szeptember 26. Diósjenő

Idén feljebb kerültünk az eredménytáblán negyedikek lettünk. Nem vagyunk elégedettek nem csak a saját hibáinkkal de szerintünk a bírok nem igazán figyeltek a játékunkra és elég gyakran félre fújtak. Ennek ellenére természetesen tiszteletben tartjuk az eredményt és köszünjük, hogy részt vehettünk.

Börzsönyi kupa (hatodik forduló)

szeptember 19. Veresegyház

Veresegyház beállt átvette Kemence pontjait. Időben leérkeztünk Veresre ahol már vártak minket, a terep nem volt új hisz egy ideje a veresiek jóvoltából ide járunk edzeni. A műfüvesen zajlottak a meccsek. Mi két csapatot indítottunk a fiatalok és az idősek keretein belül, bár akadt néhány idősebb fiatal akik rendkívül megállták a helyüket. Sajnos az idősebbek közül többen megsérültek ezért nem maradt cseréjük. Így a két erdőkertesi csapat nem játszott egymás ellen. Mindkét csapattól mindkét csapat kikapott. Később a veresiek vendégül látták a csapatokat, ezt és azt, hogy játszhattunk nagyon köszönjük mindenkinek, de főként a veresieknek. A sérülteknek jobbulást kívánunk.

Börzsönyi kupa (ötödik forduló)

szeptember 12. Kartal

Elég rosszul teljesített a csapat. Sajnos, ez nem a mi napunk volt.

http://gallery.site.hu/u/Bogyo_foto/kartal20090912/ köszönet a képekért Anettnek. ( www.szimler.hu )

Gyömrő

augusztus 30.

Négy csapat lesz, 7+1 ben játszottunk. Harmadikak lettünk úgy, hogy szünet nélkül játszottuk végig az összes meccsünket-mert sietnünk kellett. Köszönjük, hogy részt vehettünk.

 Községek találkozója (utólag)

augusztus 21. Fácánkert

Rendkívül jól éreztük magunkat, reggel fél hétkor indultunk a faluháztól egy kisbusszal és tíz órára már Fácánkerten voltunk bár kicsit megzavartak az Árpád utcák sikeresen megérkeztünk. Aztán közösen átvonultunk a községekkel ( Fácánkerttel, Soltvadkerttel, Érsekvadkerttel, Rákoskerttel) a helyi sportpályára. Ahol rájöttünk, hogy focilabdát nem vittünk, mert miután kiírtuk ide a hirdetést kiderült focizni mégsem fogunk. Aztán jött egy katolikus mise, amin a polgármesterek- köztük a miénk is - felszeletelték a szentelt kenyeret, majd ebéd következett. A csapatot már nagyon zavarta a focipálya közelsége és a a foci labda távolléte tehát megkértük a vezetőnket aki végül szerzett labdát -ezt nagyon köszönjük. Bár addigra már mi is vettünk. Aztán fociztunk a helyi fiúkkal, majd jöttek a délutáni programok minden község előadott valami vidámat. Mi azzal készültünk, egész pontosan polgármesterünk fia Kovács Dávid elmesélt egy rövidke történetet az Indul a bakterházból. Nagyon ügyes volt büszkék vagyunk rá. A programok után mi ismét elvonultunk focizni majd jött a Crystal főfellépőként. A csapat fanatikusabb fele tovább focizott a többiek buliztak később ők is jöttek focizni. Mire ráeszméltünk, hogy igazából már sötét van megéhesedtünk, így gyorsan vacsiztunk és kilenc órakor elindultunk haza fél éjfélre sikeresen megérkeztünk Erdőkertesre. Szeretnénk köszönetet mondani a Fácánkertieknek, hogy részt vehettünk és focizhattunk velük, szeretnénk megköszönni a polgármesterünknek és családjának a velünk töltött napot, és végül de nem utolsó sorban szeretnénk köszönetet mondani Pallag Katalin a művelődési ház igazgatójának, a sok segítségért. Köszönjük ezt a napot, mi nagyon jól éreztük magunkat.

Börzsönyi kupa (ötödik forduló)

szeptember 12. Kartal

Községek találkozója

augusztus 21. Fácánkert

Délelőtti játékos vetélkedőket délután foci koronázza majd. Hajrá Erdőkertes!

Edzés

A pályahiány még mindig fenn áll bár edzőink - Prokopecz János és Puskás István - folyamatosan próbálnak nekünk helyet biztosítani. Hétfőn ( 2009. augusztus 3-án ) a veresi műfüvesen leszünk,csütörtökön pedig Szadán, pénteken nincs edzés. Mindkét edzés 18:00-kor kezdődik.

Gyömrői edzőmeccs

2009.08.01.

 3x 20 percben játszottuk le az egy órás edzőmeccset melyet 2:1re megnyertünk Gyömrőn! Ügyesek voltunk, és valljuk be nem csak őket leptük meg ezzel hanem magunkat is. Így tovább! Köszönjük, a gyömrői lányoknak a játékot.

Lányok! Figyelem!

 A keddi edzés pályahiányában elmarad, pénteken az iskolának a kézilabdapályályán lesz az edzés 18.00-tól - ez még változhat.

       2009. 07. 21-re is érvényes.

Bakonynánai edzőtábor 2009

július  10-12. Bakonynána

Meccsek július 11-én zajlottak. Köszönjük a Bakonynánaiaknak a lehetőséget, jól éreztük magunkat a szokottnál nagyobb pályán. A nyolc csapatból ötödikek lettünk bár tudjuk többre lettünk volna képesek. A szálláshelyünk nagyon jó volt. Vasárnap lementünk a Balatonra focizni és fürdeni. Kora estére mindenki hazaért.

Képek!!!

Figyelem a képtárat immár nem frissítjük, az új képek innentől a Rólunk menüpont végén található linkeken érhetőek el.

képek:

http://gallery.site.hu/u/Bogyo_foto/edzomeccs_veresegyhaz/

http://gallery.site.hu/u/Bogyo_foto/foci_2009_godollo/

http://gallery.site.hu/u/Bogyo_foto/foci_20090516/

Köszönet a képekért Szimler Anettnek!

www.szimler.hu

Börzsönyi kupa (negyedik forduló)

 július  4. Őrbottyán

 

Eredményeink
Kartal Erdőkertes 2 1
Vác Erdőkertes 4 1
Diósjenő Erdőkertes 1 0
Őrbottyán Erdőkertes 1 6

Így most a negyedik helyen állunk a bajnokságban 27 ponttal. Bővebb információt a www.diosjeno.hu oldalon.

 

 

Edzőmeccs Veresegyházzal!

július  2. Veresegyház

képek: http://gallery.site.hu/u/Bogyo_foto/edzomeccs_veresegyhaz/

Börzsönyi kupa (harmadik forduló)
 június 6. Vác

 

Eredményeink
Kartal Erdőkertes 7 0
Vác Erdőkertes 3 1
Diósjenő Erdőkertes 2 0
Őrbottyán Erdőkertes 2 1
Kemence Erdőkertes 0 3

Így most a harmadikak vagyunk a bajnokságban. Kemence nem jelent meg a bajnokságon, ezért az ő mérkőzéseik 0:3 -as gólaránnyal 0 ponttal lettek elkönyvelve.

 

Börzsönyi kupa (második forduló)

május 16. Erdőkertes

 

Eredmények
1. Vác Kemence 1 0
2. Kartal Őrbottyán 2 0
3. Kemence Diósjenő 0 3
4. Vác
Kartal 1 2
5. Kemence Erdőkertes 0 3
6. Vác Diósjenő 2 1
7. Erdőkertes Őrbottyán 1 0
8. Erdőkertes Diósjenő 1 0
9. Vác Erdőkertes 1 1
10. Erdőkertes Kartal 1 2
11. Kemence Őrbottyán 0 2
12. Diósjenő Őrbottyán 1 0
13. Kemence Kartal 0 3
14. Diósjenő Kartal 2 5
15. Vác Őrbottyán 1 0

 

Köszönjük a csapatoknak a részvételt. Továbbá köszönjük minden kedves szurkolóknak, hogy megnéztek minket. Reméljük sikerült örömet szereznünk. Szerintünk izgalmas meccsket láthattak. Ha kedvet kaptak legközelebb június 6-án Vácon szurkolhatnak a harmadik forduló meccsein.
Szeretnénk megköszönni a játékvezetkőnek: Gubrán Ferencnek és Czukor Zsoltnak. Pásztor Lásznónak -a polgármesterúrnak és az Erdőkertesi Sportkörnek.

 

2009.05.02. Kartali majális

Kartalon rendkívül jól éreztük magunkat, habár csak öten tudtunk részt venni. Cserénk nem volt, és sajnos az edzőnk sem tarthatott velünk. Ennek ellenére nagyon jót játszottunk, kitartóak és vidámak voltunk. Hat, húsz perces mérkőzést játszottunk kevés szünettel. A hét csapatból ötödikek lettünk, és nagyon hálásak vagyunk, hogy elmehettünk.

Újra  indul a börzsönyi kupa!

%

 

Egyebek
Naptár